Google Sky Map

Google Sky Map voor Android

Sterrenkaart op je telefoon

Google Sky Map is een gratis 'hulpprogramma' voor het vinden van sterren en planeten. De software fungeert als zoeker bij een telescoop of bij een sterrenjacht in de buitenlucht.Dit is het type software waarmee je indruk maakt op vrienden. Vraagt...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Planeten zoeken
  • Werkt met kompas

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Google Sky Map is een gratis 'hulpprogramma' voor het vinden van sterren en planeten. De software fungeert als zoeker bij een telescoop of bij een sterrenjacht in de buitenlucht.

Dit is het type software waarmee je indruk maakt op vrienden. Vraagt iemand je tijdens een date om een sterrenstelsel te noemen, vrees dan niet: je telefoon toont binnen seconden alle info. Samen met het ingebouwde kompas toont Google Sky Map de sterrenhemel zoals deze boven je hoofd staat. Op het scherm staan alle namen van de stelsels, waardoor je in één oogopslag ziet wat er boven je hoofd hangt.

Google Sky Map is vergelijkbaar met Google Earth, deze keer met sterren. Deze software legt een soort laag over je eigen gezichtsveld (noem het gerust een zesde zintuig). Kijk je naar het scherm van je toestel dan zie je de sterren(stelsels) met de juiste namen erbij. Bijzonder hierbij is het gebruik van het digitale kompas: beweeg je het scherm dan beweegt de hemel (op je scherm) mee.

De informatie op je scherm correspondeert dankzij het kompas altijd met de sterrenhemel op elk moment van de dag. Google Sky Map is revolutionaire software die vanaf dag één op je Android-toestel thuishoort.

Meeste downloads Wetenschap voor android

Google Sky Map

Download

Google Sky Map 1.9.3

Beoordelingen about Google Sky Map

Promotie×